Imatge de dona
Imatge de dona. 2 021.

El dimecres 31 de gener, a les 18 hores, la Cambra de Comerç de Lleida acollirà la sessió que donarà veu a dones referents dels àmbits tecnològics i científics per tal de conèixer les seves experiències. No hi faltis!

Organitzat pel Col·laboratori Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT amb el suport de Secartys/Sinergia, el Cicle DonaTIC visitarà Lleida. El dimecres 31 de gener, a les 18 hores, la Cambra de Comerç de Lleida, que es troba al Carrer Anselm Clavé número 2 de la ciutat de Lleida, acollirà la sessió. Sota el títol ‘El talent femení en l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats’, l’objectiu serà fomentar el paper de les dones en l’àmbit de les tecnologies. El Cicle DonaTIC vol donar veu a dones referents dels àmbits tecnològics, científics i empresarials per tal de conèixer les seves experiències inspiradores. Així doncs, buscarà ampliar la visibilitat i la connexió del talent femení i fomentar les vocacions tecnològiques entre nenes i joves.

La sessió començarà amb una benvinguda institucional a càrrec de Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, i Carme Valls, regidora de Bon Govern i regidora de Polítiques Feministes de l’Ajuntament de Lleida. Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb la participació de les professionals Beatriz García (Lleida.net), Lara Iglesias (Pirineos Drone), Rosa Gil (Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida), Mariama Sall (Innitia) i Laura Sunyol (Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida). La taula rodona estarà moderada per Carla Brito, tècnica de l’àrea Digital Social Tecnologies de la Fundació i2CAT. A continuació, hi haurà una ponència sobre la dona i el món digital a càrrec de Laia Rogel, presidenta de l’Associació d’Empresàries de Lleida. Finalment, es presentarà la iniciativa ‘Makers Lleida’.

En essència, el Cicle DonaTIC s’emmarca en el Pla DonaTIC que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, amb l’objectiu de promoure i de reconèixer el talent, la presència i el lideratge de la dona a les tecnologies de la informació i de la comunicació a Catalunya.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.

Quan

-