Bàner activitat 'Fes un GIR' a Girona
Bàner activitat 'Fes un GIR' a Girona. 2 022.

El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Girona, a través del Punt TIC LabGi, dona suport a la recerca de feina a través de l'activitat 'Fes un GIR, un itinerari d'acompanyament personalitzat, que combina l'atenció individual amb sessions grupals, que es desenvoluparan en 7 fases:

1. Arbre de decisions: t'ajudarem a identificar les teves motivacions personals i interessos professionals, que et permetran definir els teus objectius laborals.
2. Mapa d'ocupacions: amb l'objectiu de conèixer les ocupacions a partir de l'anàlisi del context socioeconòmic i del mercat de treball del teu entorn.
3. Balanç competencial: et facilitarem eines per a l'autoconeixement, per a que puguis identificar les teves competències, així com les que necessites millorar.
4. Pla de millora: per a concretar les accions que hauràs de dur a terme per a avançar cap als teus objectius laborals.
5. Eines de recerca: treballarem les eines clau per a afrontar la recerca de feina amb èxit.
6. Revisió del pla de millora: verificarem si has assolit els teus objectius i analitzarem els obstacles que has trobat durant aquest procés.
7. Emprenedoria: parlarem de l'emprenedoria i l'autoocupació com a possible opció laboral.

Qui hi pot participar?
- Persones demandants d’ocupació en situació d’atur.
- Persones treballadores en situació de precarietat laboral.

Requisit
- Estar inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa. Inscripcions a través d'aquest enllaç.

Quan

-