Acte "100tífiques" de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI)
Acte "100tífiques" de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

L’11 de febrer es celebra la seva segona edició de l'acte “100tífiques” amb més de 150 xerrades divulgatives simultànies per part de més de 180 investigadores del món de l’empresa i de centres de recerca i universitats (“100tífiques”) en 100 escoles de Catalunya, mobilitzant més de 15.000 alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO.

Amb aquesta acció la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute for Science and Technology (BIST) volen fomentar l’impuls de vocacions científiques i/o emprenedores entre les nenes.

L’acte central, conduït per Laia Pellejà, responsable de divulgació i formació científica a l’ICIQ, integrarà dues xerrades destacades de les 150, i serà protagonitzat per Lucía Morán de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i Pilar Salvà de BASF i serà retransmès per streaming.

Prèviament, totes les científiques participants assistiran al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, a una sessió de networking i formació, organitzada pel BIST i l’FCRI, on debaten sobre el paper de la dona com a “role model” en la promoció de les dones a la carrera científica, i es fan diferents xerrades sobre didàctica de la ciència

Podeu conèixer els detalls del programa aquí.

Quan

On

Institut Català d’Investigació Química (ICIQ)
Avinguda dels Països Catalans, 16
43007