Ricard Faura
Ricard Faura.

Aquesta transformació i aquest impacte no solament es dóna al voltant de les persones, sinó que està transformant cada cop més l’ésser humà mateix i la seva manera de relacionar-se. La sessió aprofundirà sobre el que ha significat aquesta transformació i com i de quina manera pot evolucionar.

En aquesta ocasió la sessió estarà protagonitzada per Ricard Faura (@ricardfaura), llicenciat en antropologia i diplomat en ciència social per la Universitat de Barcelona. Actualment és cap del Servei de Societat de Coneixement a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació. Està vinculat a una sèrie d'iniciatives TIC estratègiques com els certificats d'acreditació de competències en TIC (ACTIC), la Xarxa de Telecentres de Catalunya (Xarxa Punt TIC) o el projecte Campus Virtual o el de Ciutats Digitals a Catalunya, etc. Així mateix és membre d'institucions com l'Ateneu Barcelonès o l'Observatori per a la Cibersocietat.

Programa i metodologia
1. La percepció ideològica de la tecnologia
2. La tecnologia com a protagonista de les transformacions al voltant de l'home
3. Què ens aporten de diferent les TIC?
4. Evolució o transformació de l'home?
5. Conclusions

En acabar la sessió web, hi haurà la possibilitat de fer una visita gratuïta a l’exposició +HUMANS. El futur de la nostra espècie que té lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), comentada per Ricard Faura (assessor de l'esdeveniment).

Quan

16/03/2016 - 09:00

On

Sala d'Actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
carrer Ausiàs March, 40
08010