Ricard Faura
Ricard Faura.

Aquesta transformació i aquest impacte no solament es dóna al voltant de les persones, sinó que està transformant cada cop més l’ésser humà mateix i la seva manera de relacionar-se. La sessió aprofundirà sobre el que ha significat aquesta transformació i com i de quina manera pot evolucionar.

En aquesta ocasió la sessió estarà protagonitzada per Ricard Faura (@ricardfaura), llicenciat en antropologia i diplomat en ciència social per la Universitat de Barcelona. Actualment és cap del Servei de Societat de Coneixement a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació. Està vinculat a una sèrie d'iniciatives TIC estratègiques com els certificats d'acreditació de competències en TIC (ACTIC), la Xarxa de Telecentres de Catalunya (Xarxa Punt TIC) o el projecte Campus Virtual o el de Ciutats Digitals a Catalunya, etc. Així mateix és membre d'institucions com l'Ateneu Barcelonès o l'Observatori per a la Cibersocietat.

Programa i metodologia
1. La percepció ideològica de la tecnologia
2. La tecnologia com a protagonista de les transformacions al voltant de l'home
3. Què ens aporten de diferent les TIC?
4. Evolució o transformació de l'home?
5. Conclusions

En acabar la sessió web, hi haurà la possibilitat de fer una visita gratuïta a l’exposició +HUMANS. El futur de la nostra espècie que té lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), comentada per Ricard Faura (assessor de l'esdeveniment).

Cuando

Donde

Sala d'Actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
carrer Ausiàs March, 40
08010