Imatge del 1er Congrés Internacional de Gestors/ores de Telecentres
Imatge del 1er Congrés Internacional de Gestors/ores de Telecentres.

La xarxa de telecentres basca, KZgunea, acollirà el 28 i 29 de juny el 1er Congrés Internacional de Gestors/ores de Telecentres. Organitzat en col·laboració amb l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros d'Espanya, el congrés tindrà lloc al Palau Europa de Vitòria-Gasteiz.

Durant aquests dies s'analitzarà quina és la situació actual dels telecentres, les relacions en els entorns en què ens trobem, principalment en l'entorn rural, què busquen en nosaltres les persones usuàries del servei, quina és la millor forma de capacitar i formar els nostres col·laboradors, etc. En definitiva, estudiar el present dels telecentres i reflexionar sobre el que han de ser en el futur.

Hi haurà ponències de Miguel Raimilla, director executiu de Telecentre.org, i representants de diferents xarxes estatals així com d'empreses relacionades. També hi participarà Ricard Faura, cap del Servei de Societat de Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

La trobada està orientat als gestors de xarxes de telecentres i el període d'inscripció ja és obert. Hi ha un descompte si es realitza la inscripció fins al 18 de juny (la inscripció costa 40€). A partir d'aquell dia i fins al 25 del mateix mes es podrà formalitzar la inscripció pagant la quota normal: 70€.

El congrés també es podrà seguir en directe per streaming.

Quan

On

Palau Europa
Avenida de Gasteiz
01009