1a Setmana de la Co-Innovació
1a Setmana de la Co-Innovació.

Una sèrie d’institucions del Baix Llobregat (Innobaix, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Citilab, Fundació Ciutat de Viladecans) organitza la 1a edició de la Setmana de la Co-Innovació, un punt de trobada per compartir experiències, bones pràctiques i oportunitats per al creixement del territori des de la innovació. Ho fan amb la convicció de que el Baix Llobregat és territori d’innovació: "A l’empresa, a l’administració, al món educatiu i en les accions dels seus ciutadans i ciutadanes que somien, participen, dissenyen i s’impliquen en el desenvolupament del futur des de la co-responsabilitat i des del lideratge compartit".

La Setmana de la Co-Innovació tindrà lloc del 10 al 13 de desembre en diverses localitzacions del Baix Llobregat: Cornellà, Sant Feliu i Viladecans. Se celebraran conferències, taules rodones, debats, tallers pràctics i diverses formacions en diverses localitzacions: Citilab a Cornellà, Can Calderon a Viladecans, la Torre del Roser, el Centre Cívic i el Parc Nadal a Sant Feliu de Llobregat.

El registre a la setmana és gratuït. Es pot consultar el programa i realitzar la inscripció gratuïta en la seva plana web.

Quan

10/12/2014 - 09:30

On

Diversos espais del Baix Llobregat
-
08940