Forma't amb Punt TIC des de casa
Forma't amb Punt TIC des de casa. Autor: Pexels. 2019. Licencia: BY-SA.

Són temps complicats i toca quedar-se a casa fins a nou avís. Des de l'Oficina Tècnica seguim al teu costat i hem preparat una selecció de cursos d'autoformació online gratuïts perquè puguis gaudir-los sense moure't del sofà durant aquest període excepcional de confinament per combratre la propagació del coronavirus.

Es tracta de petites píndoles formatives que ens permetin apropar-nos en la distància i aprendre conjuntament. Esperem que gaudiu de les formacions!

Jo també vull teletreballar! 

El teletreball és una solució a diverses contingències que ens pot presentar el món laboral, organitzatives, de conciliació, de localització i d'autonomia. En aquest curs format per tres petits mòduls, aprendràs eines, consells i idees per a fer un bon teletreball. Apunta't aquí.

Drets i responsabilitats digitals

Com seguim defensant els drets humans i les llibertats fonamentals en les noves circumstàncies de l’era digital? Aquest curs té l'objectiu de contribuir a aquest debat global. Amb aquest curs, repassarem els antecedents i fites històriques de la construcció i defensa dels drets humans; coneixerem el projecte de la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals i altres iniciatives rellevants d’arreu del món. Apunta't aquí.

Introducció a la innovació social digital 

La Generalitat de Catalunya, en línia amb les prioritats definides per la Unió Europea, aposta per la innovació com a eina per a la detecció i resolució dels reptes socials. Aquest curs ofereix una introducció al concepte d'innovació social digital, repassant-ne, entre d'altres, els elements clau, metodologia i eines. Apunta't aquí.

A més, ja hem començat la formació de sobirania tecnològica - Open AE amb una vintena de persones apuntades. Les inscripcions estan tancades.