Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Donem la benvinguda a la Xarxa al Punt TIC Vall del Tenes

Publicado el 20/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Punt TIC Vall del Tenes
Punt TIC Vall del Tenes, por Punt TIC Vall del Tenes. Licencia: Tots els drets reservats

La Xarxa Punt TIC té una nova incorporació! Des del mes d'abril s'ha sumat a la llista d'associats a la xarxa el punt TIC Vall del Tenes, una mancomunitat formada pels ajuntaments de Bigues de Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Roncança. La recerca de feina i el foment de l'emprenedoria seran els eixos principals de treball del nou punt.

El punt TIC Vall del Tenes ha nascut com a iniciativa del Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes amb l'objectiu d'oferir al territori i als usuaris/àries del servei un punt obert d'accés a les TIC, on puguin fer ús de les tecnologies especialment orientades a la recerca de feina i l'emprenedoria.

En paraules del seu dinamitzador, Àlex Pardo, des de la Mancomunitat de la Vall del Tenes consideren "molt important donar accés a les TIC i promoure iniciatives que fomentin el seu ús, que poden aportar sense dubte un valor afegit als usuaris/es en la seva recerca de feina o en el desenvolupament del seu projecte empresarial". De fet, el perfil de l'Àlex és de tècnic-consultor d'emprenedoria i empresa, per donar sortida a les necessitats d'aquests usuaris/àries.

Les activitats del punt TIC Vall del Tenes estaran dirigides especialment a persones en situació d'atur de la zona i persones emprenedores. En aquest sentit s'hi desenvolupara un servei d’atenció i orientació a l’usuari/a, club de feina, tallers de recerca de feina a través de les TIC i de gestió de la pròpia presència a la xarxa, formacions empresarials amb diferents temàtiques: creació dels sistemes de comunicació de l’empresa (web, e-mail màrqueting, xarxes socials, generació de contingut, etc), recerca de fonts d’informació per la internacionalització, m-commerce, etc.

Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC volem donar la benvinguda al nou punt i desitjar-li enormes èxits! Us anirem informant de la seva trajectòria a través de la nostra web i les xarxes socials.

 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.