Logotip del CIC Gelida
Logotip del CIC Gelida.

L’oferta és variada: Cursos d’iniciació a la informàtica, cursos de nivell 1 de Word, cursos de  nivell 1 de recerca de feina per Internet, cursos d’iniciació a la creació de pàgines web amb Dreamweaver.

Ah! I no te’ls perdis!! Els cursos especialitzats per a la Gent Gran, distribuïts en tres nivells (elemental, mig i alt) són tota una cita setmanal on a més d’aprendre s'ho passen d'allò més bé.

Tots els cursos són de freqüència setmanal i tenen una durada de 15 hores, a excepció dels de la Gent Gran que començaran a primers d’octubre i es perllongaran fins al mes de juny de 2012.

Els cursos d’informàtica tenen ja obert el període d’inscripció fins al 30 de setembre. Les classes començaran el 4 d’octubre i seguiran els seus calendaris particulars. La data límit de matricula és el 30 de setembre i no s’admeten alumnes després d’aquesta data.

Gràcies al patrocini de l'Ajuntament de Gelida, els cursos del CIC són gratuïts per a la població en atur, prèvia presentació d’una còpia del DARDO i també són gratuïts per a la Gent Gran, prèvia presentació del carnet del Casal de la Gent Gran.

Aquestes formacions són una eina imprescindible per estar al dia! Si t’interessen cursos que no s’ofereixen pots escriu a cic.gelida[arrova]diba.cat. Tindran en compte les propostes per a la preparació de la nova campanya. Si no, acostat al CIC qualsevol tarda, en horari de 16:00 a 20:00 hores,  i deixa’ls la teva opinió a les butlletes d’informació dels cursos d’informàtica.