Arriba la tardor i al Punt TIC del Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) de Gelida es posen les piles per passar l’hivern obrint una nova convocatòria de cursos.

Logotip del CIC Gelida
Logotip del CIC Gelida.

L’oferta és variada: Cursos d’iniciació a la informàtica, cursos de nivell 1 de Word, cursos de  nivell 1 de recerca de feina per Internet, cursos d’iniciació a la creació de pàgines web amb Dreamweaver.

Ah! I no te’ls perdis!! Els cursos especialitzats per a la Gent Gran, distribuïts en tres nivells (elemental, mig i alt) són tota una cita setmanal on a més d’aprendre s'ho passen d'allò més bé.

Tots els cursos són de freqüència setmanal i tenen una durada de 15 hores, a excepció dels de la Gent Gran que començaran a primers d’octubre i es perllongaran fins al mes de juny de 2012.

Els cursos d’informàtica tenen ja obert el període d’inscripció fins al 30 de setembre. Les classes començaran el 4 d’octubre i seguiran els seus calendaris particulars. La data límit de matricula és el 30 de setembre i no s’admeten alumnes després d’aquesta data.

Gràcies al patrocini de l'Ajuntament de Gelida, els cursos del CIC són gratuïts per a la població en atur, prèvia presentació d’una còpia del DARDO i també són gratuïts per a la Gent Gran, prèvia presentació del carnet del Casal de la Gent Gran.

Aquestes formacions són una eina imprescindible per estar al dia! Si t’interessen cursos que no s’ofereixen pots escriu a cic.gelida[arrova]diba.cat. Tindran en compte les propostes per a la preparació de la nova campanya. Si no, acostat al CIC qualsevol tarda, en horari de 16:00 a 20:00 hores,  i deixa’ls la teva opinió a les butlletes d’informació dels cursos d’informàtica.