Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Adhesió a la Xarxa Punt TIC

icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

El tret més significatiu de la Xarxa Punt TIC és que els punts no són de titularitat de la Generalitat de Catalunya, sinó que es creen a partir de l'acord entre aquesta i les corporacions locals, i en alguns casos amb entitats sense ànim de lucre. Aquesta estratègia respon a l'afany que els responsables més pròxims al territori, i a la ciutadania on s’ubica el punt, es facin seu el projecte i ho assumeixin amb responsabilitat, fent-se càrrec dels costos del local i de personal (han de contractar a la persona que dinamitzi el punt).

D'aquesta manera també aconseguim que el Punt TIC no es percebi com una cosa estranya al municipi, sinó que s'integra a la infraestructura pública normal i és gestionat pels responsables públics i agents socials habituals.

 

 

 

 

 

 

Com pots adherir-te a la Xarxa Punt TIC?

Per demanar l’adhesió a la Xarxa Punt TIC caldrà realitzar-la a través d’aquest enllaç. Per a més informació sobre aquest tràmit, pots contactar amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC:  mitjançant correo electrònic a oficina.tecnica@punttic.cat o per telèfon al 902.365.209L’Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC fa seguiment de l’activitat de la xarxa per atendre les necessitats dels seus membres, oferir-los el seu suport, assessorament i acompanyament i identificar noves oportunitats de futur.

A més, al Campus de formació de la Xarxa Punt TIC tens a la teva disposició el Curs d’acollida, adreçat a totes les persones que s’incorporen com a dinamitzadores o que vulguin conèixer el funcionament i els avantatges de formar part de la Xarxa.