Foto de perfil
Territori d'actuació:
La Seu d'Urgell i l'Alt Urgell

Sóc Educadora de Carrer i Dinamitzadora i Educadora en l'Ús Social de les Tic. També tinc titulació per l'Escola d'Art de Lleida en fotografia i serigrafia

Abans de treballar com a dinamitzadora a la xarxa Òmnia, he treballat molts anys com educadora en projectes socials i d'educació.

Actualment dinamitzo el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell des del 2003, oferint tallers d'alfabetització digital entre d'altres formacions, per reduir l'escletxa digital, potenciar la participació i fent tot el possible per donar veu i donar visibilitat a persones i col·lectius, potenciant la inclusió.

No sé si sóc experta, el que sé, és que continuo aprenent i amb ganes d'aprendre.

 

 

Experteses

Accessibilitat i TIC
Formació bàsica
Alfabetització digital
Competències TIC
Comunicació digital
Ocupabilitat / inserció laboral
Usos mòbils
Fotografia

Articles a Punt TIC

Ester Collado, a l'entrevista realitzada per la Xarxa Punt TIC
Ester Collado, a l'entrevista realitzada per la Xarxa Punt TIC.

Des de la Xarxa Òmnia es va voler apostar per la candidatura a nivell europeu de les dinamitzadores Ester Collado (Òmnia la Seu d'Urgell) i Luisa Miralles (Òmnia Casa Caritat de Valls), que disposen d'una gran qualitat humana i professional i a les quals avala una trajectòria històrica i molt important al Projecte Òmnia. No hi van faltar tampoc candidates de la Xarxa Punt TIC: La Paloma Hernández del Punt TIC del Solsonès, i Anna Besolí del Punt TIC de l'Alt Urgell.

Des de l'Oficina de Dinamització Comunitària (ODC) subratllen que aquest tipus d'iniciatives encoratgen la possibilitat de visualitzar i dotar de reconeixement la gran feina que s'esta realitzant a la Xarxa Òmnia.

Fruit de la preselecció, les votacions populars i el jurat que seleccionava les candidatures europees, finalment ha resultat guanyadora Ester Collado, dinamitzadora de l'Òmnia de la Seu d'Urgell. Rebrà una placa amb el reconeixement i un netbook per desenvolupar la seva tasca. A més, podrà assistir a l'acte de lliurament de premis i serà una de les protagonistes del llibre Outstanding Telecentre Women Managers: 100 Stories que es publicarà el 2012.

Podeu trobar més informació a: http://www.telecentre.org/news/the-results-are-in-meet-your-most-outstanding-telecentre-women-managers/

A més, Lize De Clercq ha escrit sobre l'Ester Collado a Telecentre Europe. No us perdeu aquest article!