Imatge de perfil de Carles Roca Estrada
Territori d'actuació
Alta Ribagorça i Pirineus

Vaig estudiar Enginyeria Técnica en Informàtica de Gestió a la UPC de Vilanova i la Geltrú. Posteriorment vaig realitzar el Màster en Dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement.

Dinamitzo el PuntTIC de l'Alta Ribagorça des de l'any 2003. Des de llavors que, a més de dinamitzar l'espai TIC, i la gent que s'hi relaciona, m'he dedicat sobretot a temes de formació, suport i divulgació de l'ús de les TIC, amb temàtiques que van des de l'alfabetització digital fins a temes més específics.

Actualment, també m'encarrego de fer el reforç escolar als usuaris i usuàries del Centre Obert de l'Alta Ribagorça, per tant, dedico menys temps a la dinamització de la SIC que abans, i les formacions que faig cada cop més són en línia.

Experteses

Formació bàsica
Són molts anys els que fa que em dedico a fer formació bàsica, a més d'oferir suport als usuaris i usuàries del PuntTIC que més ho han requerit.
Alfabetització digital
Des del principi d'estar al PuntTIC que em dedico a fer formació d'alfabetització digital, a més d'oferir suport als usuaris i usuàries del PuntTIC que més ho han requerit.
Competències TIC
En els darrers anys, he impartit quantitat de cursos en línia d'ajuda a la preparació del nivell inicial i mitjà de l'ACTIC.