Tallers i ponències

Us deixem algunes de les presentacions de la ponència inaugural de la #JdIS 2019 així com de cada un dels tallers i "Experiències en primera persona" que vam gaudir a la trobada.

Ponència Inaugural: Punt TIC i Ciutadania Digital

A càrrec de Simona Levi, coordinadora d'Xnet (@Xnet) i Artur Serra (@arturserra), tecnoantropòleg i deputy director d'i2CAT

Espai presentacions

Procés participatiu "Construïm l'Òmnia del futur". A càrrec de Marta Jové (@mjovesentelles), Cap de Secció d’avaluació i coordinació de programes Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Generalitat de Catalunya, i Raquel Muñoz (@RaquelMunoz_), tècnica de la Direcció General de Participació ciutadana i processos electorals.

C0D1NC, coding for inclusion. A càrrec de Martina Mayrhofer (@martinamayr), responsable del projecte a Catalunya i sòcia de la cooperativa Colectic.

Promovent l'educació STEM a través de tecnologies mòbils: Formació en realitat virtual i augmentada. A càrrec de Esther Subias (@esthersubias), consultora i membre de l'Oficina tècnica i de dinamització de la Xarxa Punt TIC.

Com està el pati! Presentació dels resultats de l'enquesta sobre la situació professional de la dinamització digital. A càrrec de l'Associació de persones dinamitzadores: DinamitzaTIC (@DinamitzaTic).

 

El Cibernàrium, Formació tecnològica per a tothom. A càrrec de Sara Diaz Roig (@Saradiazroig), directora de Formació i Innovació de Barcelona Activa.

Els tallers

Contribució de la Xarxa Punt TIC a la proposta de Carta de drets i responsabilitats de ciutadans i ciutadanes de Catalunya en l'era digital. A càrrec dels Consultores d'Altran (@Altran): Idaira Cáceres, Mar Díaz i Conchi Rodríguez. Arnau Serra (@aserrap), tècnic d'Innovació Social Digital de la Generalitat de Catalunya i Ricard Faura i Homedes (@ricardfaura), cap del Servei d'Inclusió i Capacitació Digital.

"En primera persona": Experiències reals

El CTC – Centre Tecnològic i Comunitari de l’Ajuntament de Masquefa. A càrrec de Ester Rubio i Yolanda Anguita (@anguitagy), dinamitzadores TIC.

"Del dimoni i les pedres", projecte educatiu i comunitari de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. A càrrec de Paloma Valdivia (@hurukuta), Coordinadora del PuntTIC Palau -solità i Plegamans i Esther Gibert (@sther3), Dinamitzadora TIC.

 

Experiència LabGi. A càrrec de Susana Ferrer, cap de secció d’Innovació i Promoció Empresarial i Pau Llauger i Serra, tècnic AODL en tecnologies digitals per l’impuls de la innovació i la cohesió econòmica del territori.