Jaume Catarineu: Millorant la coordinació entre el sector Tecnològic

imatge
.

Jaume Catarineu és enginyer superior en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i des de 2008, CEO i fundador de Ubiquat, consultora tecnològica especialitzada en la implantació de sistemes de pagament i monedes locals, que treballa en la implantació de blockchain en els diferents projectes de monedes a Catalunya i Espanya.

Actualment, és president de SINERGIA (Coordinadora d'Entitats TIC de Catalunya), entitat que treballa per al desenvolupament de les tecnologies com a objectiu comú. El seu treball d'emmarca dins l'àmbit de la implantació de blockchain en diferents projecets de monedes en Catalunya i Espanya i és el creador de Grama, la moneda virtual de Santa Coloma de Gramenet per a dinamitzar el comerç local.

Dins l'espai de networking, amb en Jaume podràs parlar de bitcoins, blockchain i les criptomonedes com a conjunt de possibilitats en la definició, aplicació i seguiment de les polítiques públiques i els canvis que s'estan produint amb aquesta nova realitat.