Artur Serra: Una mirada a la innovació de l'Internet del Futur

imatge
.

Arnau Serra és tecnoantropòleg interessat en la tecnologia i l'alta tecnologia.

Doctorat en Antropologia Cultural a la Universitat de Barcelona, és especialista en sinergies entre internet i les arts escèniques i treballa com a sotsdirector de la Fundació i2cat i director de recerca del Citilab a Catalunya, primer laboratori ciutadà europeu de l'European Network of Living Labs.

Els seus dos objectius d'investigació són: l'alta tecnologia com a epistemologia post-científica i la tecnoantropologia com a alta tecnologia social on ha treballat dins el camp etnogràfic sobre la "cultura del disseny". Ha estat membre fundador de l'ISOC_CAT i va ser un dels organitzadors del Congrés Mundial sobre Xarxes Comunitàries a Barcelona al 2003, experiència de la qual va sorgir el projecte Citilab, el primer laboratori ciutadà europeu. Dins el programa i2cat, promou l'àrea de mitjans de convergència, Internet i persones.

A la xerrada inaugural, l'Artur ens parlarà sobre els Living Labs i quin paper juguen en les noves perspectives de la societat del coneixement i quins canvis s'estan produint en els actuals sistemes d'innovació social digital.

Pots conèixer projectes que ha impulsat al seu canal d'Slideshare sobre Internet, xarxes comunitàries, coneixements de disseny, vivendes, citilabs, polítiques de R + D + i.