Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada de dinamització de la Internet Social 2018

Pestanyes primàries

Com gaudir de la #Jdis

El programa d'enguany està ben carregat d'experiències i esperem que siguin del gust de tothom. S'ha procurat que puguin ser estimulants per a tot tipus de punts i les seves especialitats.

També hem preparat uns espais de networking dinamitzats pels mateixos dinamitzadors que no us podeu perdre. Així que recomanem pensar quins tallers i espais voleu gaudir abans de venir a la jornada per a no perdre's el que realment us interessi.

Les recomanacions a l'hora de triar els tallers són:

  1. tria l'espai de networking del teu territori, així podràs compartir quins són els vostres projects i conèixer altres Punt TIC que tenen una població similar o com a mínim que són a prop teu.
  2. en les dues franges de tallers restants tria aquells que consideris més interessants per a tu, o el teu Punt TIC
  3. si ets nou a la Xarxa Punt TIC o necessites fer una mica d'actualització de "què és Punt TIC", o com funciona. Et recomanem que triis l'itinerari de l'"Aula Punt TIC" del programa on els tres tallers proposats són: introducció a la xarxa, funcionament del maquinari, la figura del dinamitzador.

(Aquesta tria de tallers es farà físicament a l'espai Bital en el moment de la recepció.)

Finalment, per la tarda hem preparat un parell de tallers participatius en els que aquells que ho desitgeu podeu inscriure-us. (Hi haurà places limitades).
Els que ho desitgeu i,  sobre tot aquells que us quedeu als tallers de la tarda, podeu apuntar-vos al dinar networking, caldrà fer-ho constar a la inscripció.

També hem organitzat un espai d'altaveu per a aquells que vulgueu fer difusió de projectes vostres que estigueu desenvolupant i els vulgueu mostrar durant la jornada.

jdis#JDIS a la xarxa

Com cada any, recorda que pots seguir i compartir tot allò referent a la jornada de la internet social a les teves xarxes! Ens ajudaràs a veure que és el que més ha interessat i el que més ha destacat.
Recorda utilitzar l'etiqueta #jdis que aglutinarà tots els continguts!

 

Actualitat

Andrew Funk “Creo en las oportunidades, no en la limosna”

Homeless entrepreneur és el projecte que va engegar Andrew Funk per dotar d'oportunitats als sense sostre a través dels seus talents. Vols saber-ne més abans de la Jornada? Article de la BBC:...

Unes imatges per anar imaginant-nos el futur

Per anar fent un tastet del que ens explicarà la Carme Torras hem seleccionat alguns vídeos de diferents intervencions on ha abordat diferents perspectives sobre la robòtica, la Intel·ligència...

Carme Torras: ‘El gran perill és que les persones agafin massa estima als robots’

La Carme Torras és professora d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Va rebre M.Sc. Llicenciada en Matemàtiques i Informàtica per la Universitat de Barcelona i la...