Xerrada "EinesTIC: Posa al dia el teu negoci", al Punt TIC de l'Alt Urgell
Xerrada "EinesTIC: Posa al dia el teu negoci", al Punt TIC de l'Alt Urgell.

L’acte informatiu anirà a càrrec de Francesc Rambla, responsable dels projectes de Programari Lliure de la Secretaria General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat.

Sota el títol “Eines TIC, posa al dia el teu negoci”, el representant del departament de Governació i Administracions Públiques exposarà la finalitat i les característiques d’aquest recurs telemàtic que el govern de la Generalitat posa a l’abast dels treballadors autònoms i les petites empreses. Rambla explicarà l’estructura de l’EinesTIC: taules de control, gestió de contactes, facturació, TPV, documents, formularis d’hisenda i utilitats, així com els elements i els ecosistemes d’aquest servei.

L’EinesTIC és una acció que s’emmarca dins el pla PIMESTIC per oferir un conjunt d’eines informàtiques per cobrir les necessitats bàsiques informàtiques dels treballadors autònoms i les petites empreses i facilitar d’aquesta manera la introducció de les tecnologies de la informació i les comunicacions (les TIC) en la gestió d’aquests negocis