L'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros organitza tres webinars sobre diferents temàtiques en el marc del Dia d'Internet, que se celebra el 17 de maig arreu del món. S'emetran en directe els dies 15, 16 i 17 d'aquest mes. El programa de la diada també inclou la presentació oficial de la "Red social de dinamizadores de Telecentros".

Activitats de la Comunidad de Redes de Telecentros del Dia d'Internet
La Comunidad de Redes de Telecentros organitza webinars en el Dia d'Internet. Autor: Asociación Comunidad de Redes de Telecentros.

La comunitat que aplega les diferents xarxes de telecentres de l'Estat espanyol ha donat a conèixer les seves propostes per al Dia d'Internet, també conegut com Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació 2018. Hi ha propostes adreçades només a membres de l'associació, però, també d'altres obertes a tothom, com ara un cicle de webinars.

Els webinars són videoconferències que es poden seguir en directe per streaming. El cicle inclou aquests tres:

A més a més, la Comunidad de Redes de Telecentros ha anunciat que el 17 de maig farà la presentació oficial de la "Red social de dinamizadores de Telecentros". Es tracta d'una xarxa nascuda amb la idea de reforçar la comunitat entre els dinamitzadors/ores, persones participants i entitats, així com estimular la creació de xarxes o grups de telecentres a partir del contacte entre persones dinamitzadores.