T'agradaria ser jurat del Technovation Challenge Catalonia i valorar projectes innovadors de noies i joves de tot el món? Ara pots fer-ho! Si ets una persona educadora, dinamitzadora TIC o emprenedora que es dedica al món tecnològic, anima't a formar part de la Technovation Challenge.

Final Technovation Girls Catalunya 2022
Final Technovation Girls Catalunya 2022. 2022.

Si ets una persona educadora, dinamitzadora TIC o emprenedora que es dedica al món tecnològic, pots formar part de la Technovation Challenge Catalonia com a jurat. Només cal que omplis aquest formulari per a participar-hi. Fent-ho, formaràs part d'una xarxa global de joves i dones líders i creadores de tot el món i podràs ajudar a noies de Catalunya mentre utilitzen la tecnologia per resoldre els problemes que els importen fent servir eines tecnològiques. A Catalunya, l'Associació Espiral és l'encarregada de dur a terme la producció de l'esdeveniment. Pots trobar aquí més informació.

El programa Technovation Girls és un concurs internacional de tecnologia i emprenedoria que cada any convida a nenes i adolescents entre 8 i 18 anys a crear una aplicació mòbil o una intel·ligència artificial com a solució tecnològica a un problema social. Des del 2010, hi han participat més de 39.000 noies de més de 100 països. Amb l'ajuda de persones mentores voluntàries, han creat iniciatives d'aplicacions mòbils que han ajudat a resoldre problemes a les comunitats locals i globals d'arreu del món. Actualment, les inscripcions per a estudiants i mentores estan tancades. Aquest any, per primera vegada des del 2019, les finalistes de la Technovation Girl Internacional seran convidades a celebrar la Cimera Mundial en persona a la zona de la badia de Califòrnia.