Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols saber de què parlarem a la Conferència Anual de Telecentre Europe?

Publicat el 23/06/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
TEAC 2016
TEAC 2016. 2016. Font: Telecentre Europe. Llicència: Tots els drets reservats

Per vuitè any Telecentre Europe (TEAC) organitza la seva conferència anual. Enguany la trobada es celebra del 6 al 8 d'octubre a Gant (Bèlgica) sota el lema "Habilitats Digitals per al treball del futur".

El primer dia, el dijous 7 d'octubre, es centrarà en les polítiques i pràctiques al voltant de les competències digitals per a les tecnologies del futur i noves formes d'ocupació . Els delegats podran aportar quines són les necessitats dels ciutadans i planificar intervencions per a donar-lis suport. El 8 d'octubre s'aprofundirà en la discussió sobre les futures habilitats per a l'aprenentatge i el reclutament, i sobre com la indústria i el govern poden ajudar a les organitzacions a adaptar-se a aquest nou escenari. També s'organitzarà un fòrum per descobrir possibles aprenentatges de projectes transferibles entre les organitzacions membres.

La culminació de la conferència anual de Telecentre Europe serà el divendres a la tarda de la mà de la cerimònia dels Premis 2016 de Telecentres per reconèixer els millors individus i organitzacions de la inclusió digital a tot Europa. Els i les participants també podran visitar la Fira Digital Interactiva Gant el dissabte 8 d'octubre.

Les inscripcions per la TEAC ja estan obertes. També podeu consultar es pot trobar un programa més detallat i informació d'interès. Aquest any, l'esdeveniment està coorganitzat pels socis belgues de Ghent Digipolis i tindrà lloc a l'hotel NH Ghent Belfort.