L’entitat SINGA dinamitza la iniciativa pensada per a persones migrants, persones refugiades o persones sol·licitants de refugi que estiguin impulsant un projecte. Entra i descobreix més!

Imatge de SINGA
Imatge de SINGA. Tipus de lletra: SINGA. Llicència: Tots els drets reservats.

L’entitat catalana SINGA ha obert recentment un espai de mentories per a persones emprenedores. Nascuda l’any 2018, a la ciutat de Barcelona, l’associació sense ànim de lucre ofereix assessories personalitzades dirigides a dos perfils molt concrets: persones migrants, persones refugiades o persones sol·licitants de refugi que estiguin impulsant un projecte (poden ser també persones migrants de segona generació) o persones locals que tinguin un projecte relacionat amb el refugi, la migració o la interculturalitat.

La tipologia dels projectes de l'entitat catalana és molt diversa. En aquest sentit, poden ser iniciatives artístiques, associatives o empresarials. També, es poden tractar de projectes en fase inicial, en fase de desenvolupament o en fase de consolidació. La dinàmica habitual és concertar una primera trobada per a definir les necessitats i, en funció del projecte, es contacta amb les persones mentores adients.

L’entitat catalana SINGA té com a objectiu fomentar els intercanvis entre persones migrants o persones refugiades i persones locals. La voluntat és potenciar el talent i donar suport a projectes liderats per persones migrants, així com acompanyar-les en el desenvolupament d’iniciatives a través de l'emprenedoria social.