Imatge del programa #JovesInTech
Imatge del programa #JovesInTech . Autor: Fundación Esplai. 2021. Llicència: BY-SA.

El programa #JovesInTech és una proposta de la Fundación Esplai en xarxa amb la Federació i Fundesplai que té per objectiu formar a joves en risc d’exclusió social majors de 14 anys i les seves famílies en programació TIC. La formació es farà des d'una perspectiva intercultural i de gènere i amb la participació de persones voluntàries a tres centres educatius de secundària de la província de Barcelona. 

Alguns dels requisits per entrar al procés de selecció de persones voluntàries, són compartir valors amb l'entitat i amb el projecte; no tenir cap impediment legal per exercir un voluntariat amb persones menors d’edat; ganes, compromís i motivació per formar-se i exercir el voluntariat i tenir motivació i capacitat per expressar-se en català amb les persones joves participants al projecte i amb les seves famílies.

Podeu accedir a l'oferta complerta en aquest enllaç i inscriure-us omplint aquest formulariEn els propers dies, des de la Fundación Esplai us contactaran per tal d'iniciar el procés de selecció.

Si teniu dubtes o altres comentaris, podeu posar-vos en contacte a través d'aquests emails : lgranados@fundacionesplai.org (Laura) i idelpozo@fundacionesplai.org ( Ivonne), amb la referència al títol de l’email » VOLUNTARIAT #JOVESINTECH».