Les persones participants descobriran com funciona el model i com es pot fer servir, per exemple, per a l’atenció al client o per a la generació de continguts creatius. Molt interessant!

Imatge d'intel·ligència artificial
Imatge d'intel·ligència artificial. 2020. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

El pròxim dijous 11 de maig, a les 16 hores, el Punt TIC Palau organitzarà un taller per a aprendre sobre les intel·ligències artificials i el Xat GPT, així com per a aprofundir en el seu potencial. Així doncs, a l’Antic Centre Cívic de Palau-solità i Plegamans, les persones participants coneixeran com funciona el model, com es pot fer servir, per exemple, per a l’atenció al client o per a la generació de continguts creatius i com es pot millorar emprant tècniques d’aprenentatge automàtic, entre moltes altres possibilitats.

En aquesta línia, i amb la voluntat de promoure la capacitació digital i apropar les tecnologies de la informació i de la comunicació, el Punt TIC Palau coordina diverses formacions de manera permanent, com, per exemple, sobre iniciació a les tecnologies de la informació i de la comunicació, sobre mòbil android, sobre competències digitals i sobre programació i robòtica educativa. De la mateixa manera, el Punt TIC Palau és un centre col·laborador de proves ACTIC i assessora i dona suport en la realització de tràmits personalitzats.