Concurs apps Fundació Esplai
Concurs apps Fundació Esplai. Tipus de lletra: Web de la Fundació Esplai. Llicència: Tots els drets reservats.

El termini per presentar candidatures finalitza el 30 de setembre. La proposta s'emmarca dins de la línia d'acció ConectaCODE de Red Conecta, que vol promoure de les competències STEAM (per les seves sigles en anglès: Science Technology Engineering Arts Mathematics) entre els més joves. Aquest projecte està finançat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i Microsoft. En aquest cas concret també compten amb el suport de Cisco Systems. 

L'app pot estar desenvolupada per equips de treball d'un màxim de 2 persones, que hauran de presentar la seva proposta a través d'aquest formulari online. Es premiarà amb 1000 euros un sol projecte per cadascuna de les dues categories que preveuen les bases: una per al sistema operatiu Android i una altra per a Windows. A més, les persones guanaydores seran convidades al lliurament de premis que tindrà lloc el proper 16 d'octubre a Madrid.

Les aplicacions presentades hauran d'incloure el màxim de funcionalitats i característiques que apareixen en aquest document. Per a més informació podeu contactar a través del següent correu electrònic: einclusion@fundacionesplai.org.