Cartell del curs 'Moodle per a formadors/ores' de Colectic
El curs en línia 'Moodle per a formadors/ores' tindrà una durada de 30 hores. Autor: Colectic. Llicència: BY-SA.

La tardor és el moment ideal per formar-se i començar el curs amb nous reptes. A Colectic s'han proposat donar un cop de mà a les persones treballadores, sòcies i voluntàries d'entitats del Tercer Sector de Catalunya, que vulguin donar un impuls a la comunicació i la gestió de la seva organització, tot oferint-los un seguit de cursos online. Aquí teniu els més imminents, que començaran l'1 d'octubre de 2018.

Bones pràctiques de robòtica i programació educatives

Abans de començar l’aventura de dissenyar espais formatius amb la programació i la robòtica educativa com a eix central, sempre és bo tenir referents. Us compartim experiències i tendències inspiradores per a l’educació en el lleure i la transformació social amb tecnologia.

Aquest curs té una durada de 4 hores i es desenvoluparà del 8 al 21 d'octubre de 2018. Té un cost de 5 euros.

Més informació i inscripcions

Facebook per a non-profit

Si les persones estan a les xarxes socials, les entitats també han de ser-hi! T’expliquem tots els secrets de les pàgines de seguidors de Facebook, per tal que esdevingui un punt de trobada real entre la teva entitat i la seva base social.

Aquest curs té una durada de 5 hores i es desenvoluparà del 8 al 21 d'octubre de 2018. Té un cost de 5 euros.

Més informació i inscripció

Curs de Moodle per a formadors/ores

Com puc convertir el meu curs en virtual? Com transformo les dinàmiques que faig a l’aula en un entorn virtual? Puc motivar els meus alumnes a utilitzar les TIC per aprendre? Amb Moodle podràs fer això i molt més!

Aquest curs té una durada de 30 hores i es desenvoluparà del 8 d'octubre al 18 de novembre de 2018. Té un cost de 15 euros.

Més informació i inscripció