Per als propers mesos de maig, juny i juliol, el Punt Òmnia gòTIC Tàrrega ha programat vuit propostes vinculades amb l’aprenentatge i l’experimentació de les TIC. Descobreix més!

Imatge del Punt Òmnia gòTIC Tàrrega
Imatge del Punt Òmnia gòTIC Tàrrega. 2023. Tipus de lletra: Punt Òmnia gòTIC Tàrrega. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia gòTIC Tàrrega ha presentat el nou cicle d’activitats per als propers mesos d’estiu. La voluntat és esdevenir un espai de reconeixement i compartició d’experiències entre persones que han participat anteriorment en alguna activitat del servei i aquelles que ho fan per primera vegada.

Així doncs, per als propers mesos de maig, juny i juliol, el Punt Òmnia gòTIC Tàrrega ha programat vuit propostes vinculades amb l’aprenentatge i l’experimentació de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. Pel que fa als ordinadors de sobretaula, el servei oferirà un taller de manteniment preventiu i pràctic de l’ordinador, un taller per a practicar la recerca d’informació de manera ràpida, segura, fiable i efectiva i un taller per a aprendre a planificar les vacances a través d’Internet. Pel que fa als dispositius mòbils, el servei oferirà un itinerari d’iniciació des de zero per a familiaritzar-se amb l’entorn del telèfon i les seves funcions més elementals i dos tallers per a aprendre a fer fotografies i vídeos amb el telèfon explorant el procés creatiu, la composició, la captura d’imatge i l’organització, l’edició i la compartició dels resultats. La programació estival es completarà amb una visita guiada a l’antic monestir Mas de Colom, on es parlarà sobre les noves realitats digitals, i amb una trobada per a compartir inquietuds, necessitats i propostes per als propers mesos.

Les activitats seran gratuïtes i es faran de manera presencial al Punt Òmnia gòTIC Tàrrega, que es troba al carrer Segle XX número 2 de la localitat de Tàrrega. En aquest sentit, per a participar-hi, les persones interessades podran apuntar-se presencialment fins a exhaurir les places disponibles a les sessions.

Paral·lelament, el Punt Òmnia gòTIC Tàrrega continuarà oferint els serveis d’assessorament i suport digital per a la realització de tràmits digitals i per a la resolució de problemes relacionats amb la quotidianitat digital. Les persones interessades podran sol·licitar informació trucant al telèfon 973 500 199 o escrivint al correu electrònic gotic@tarrega.cat. De la mateixa manera, seguirà portant a terme activitats, propostes i col·laboracions amb l’Oficina Jove de l’Ajuntament de Tàrrega, la cooperativa de lleure Quàlia, l’Associació de Dones Verge del Pedregal - El Talladell i el Servei d’Ocupació de Catalunya, entre moltes altres entitats.