El congrés ITA-Barcelona es va celebrar entre el 27-28 de novembre per intercanviar de coneixements sobre els desafiaments i oportunitats de les noves formes del treball i la innovació social digital en l'era 4.0. Coneix tot el que vam parlar!

Durant dos dies, l'esdeveniment va tractar diferents temàtiques com els reptes dels ODS i el seu impacte en l'àmbit laboral; el Teletreball en el marc de l'era 4.0 i els ODS; les noves tendències en matèria d'innovació social digital i l'impuls a la inclusió laboral i el marc orientador del treball i accés a la informació en la revolució digital.

Va comptar amb representants llatinoamericans i catalans com Jorge Llubere, president de ITA-LAC; l’Ester Manzano, directora general d’Administració Digital de la Generalitat; la Sara Díaz, directora de Formació i Innovació de Barcelona Activa; l’Artur Serra, director adjunt de la Fundació I2cat; la Pat González, experta en innovació social digital i fundadora de la consultora Monday Innovation Lab, i l’Albert Cañigueral, CEO d’Ouishare.