Vibra és la nova App i agenda digital cultural de Catalunya
Vibra és la nova App i agenda digital cultural de Catalunya. Autor: Departament de Cultura. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquesta nova eina recull al voltant de 1.000 experiències diàries i les propostes d'aproximadament 4.500 equipaments que programen activitats culturals.

Per gaudir d'ella, cal descarregar l’aplicació, disponible en sistema iOS i Android, i registrar-se a través de Facebook, Twitter o Google.

Com funciona?

En base a les inquietuds culturals de cada persona usuària i de les zones d’interès o ubicació, Vibra suggereix tota una oferta de plans culturals en teatre, cinema, música, dansa, òpera, exposicions, programacions municipals estables d’arts escèniques i música, col·leccions i escapades de patrimoni cultural, les activitats dels equipaments culturals.

Les experiències es proposen des de quatre maneres diferents:

EXPERIÈNCIES
Propostes recomanades de manera personalitzada en funció de les teves preferències i proximitat #joproposo. Són experiències que apareixen amb  l'etiqueta #joproposo a Twitter. 

EXPLORAR
Et proporciona l’opció de veure en el mapa les ofertes dels equipaments culturals.

INSPIRA’T 
Si no trobes inspiració, Vibra te la proporciona: esdeveniments, autors, mostres, llocs que potser no coneixes, experiències per emocionar-te, descobrir, aprendre, jugar... 

PREFERIDES
Pots etiquetar i compartir les experiències que consideris interessants. Un cop les hagis fet les teves preferides podràs llistar-les per la data en què les vas marcar, per nom, data d’inici d’experiència o data de finalització.