Logotip Sitplus
Logotip Sitplus.

Entre les novetats de la versió 1.0, destaquen la inclusió d'un nou motor gràfic i de diversos bancs d'imatge i activitats, el redisseny de l'aplicació en un programari modular i personalitzable, i el suport per comandament Wii Remote. A més a més, és compatible amb sistemes operatius Windows i GNU/Linux. 

El següent vídeo il·lustra el funcionament d'aquestes noves característiques:

 

Aquesta millora ha estat possible gràcies a dues subvencions concedides per la Fundació puntCAT i Caixa Tarragona (TuAjudes 2010) a l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, impulsora del projecte juntament amb CREA Sistemes informàtics i la Universitat Rovira i Virgili.

Per a més informació i descàrregues, entreu al web de SITPLUS.

Préstec d'aparells d'adaptacions de la Xarxa Punt TIC

Els Punt TIC tenen a la seva disposició un servei de préstec d'aparells d'adaptació per millorar l'accessibilitat a persones amb discapacitat. En el cas de les activitats causa-efecte, com les que es generen amb SITPLUS, poden ser útils els commutadors, les pantalles tàctils i els ratolins adaptats, així com les safates i el braç articulat com a suports.

Per conèixer millor aquests aparells, entreu a la Wiki de l'Accessibilitat de la Xarxa Punt TIC. Per a més informació sobre el préstec, contacteu l'Oficina Tècnica (oficina.tecnica(arrova)punttic.cat).