La quarta edició de les Jornades Educació, Televisió i Cinema organitzades per AulaMèdia del 21 al 23 de gener han tingut una molt alta participació de representants del món educatiu.

Valoració positiva de les Jornades ETC
Valoració positiva de les Jornades ETC.

AulaMèdia afirma que els assistents “van omplir la sala d'actes de l'edifici "El Vagó" del recinte de l'Escola Industrial de Barcelona, en un ambient càlid, van seguir amb gran interès les diferents projeccions, taules rodones, mostra d'experiències i presentació de materials didàctics sobre l'educació mediàtica”.

En el marc de les jornades, AulaMèdia va presentar la campanya “Per una mirada crítica: Educació en Comunicació” que reivindica la necessitat d'una assignatura en educació mediàtica en tots els nivells educatius que es realitzi en horari lectiu i que doti els alumnes de les capacitats necessàries per desenvolupar-se en l'actual context social.  Aquesta campanya es desenvoluparà durant tot l'any 2009.

A la plana web d'AulaMèdia trobareu més informació sobre el desenvolupament de les jornades i les conclusions extretes en aquestes.