Jornades 2.0
Jornades 2.0 . 2014. Tipus de lletra: Picasa Òmnia Valls. Llicència: Tots els drets reservats.

Des de l'Òmnia consideren que les TIC són el motor que contribueix de manera fonamental a l’impuls de la innovació, el creixement econòmic, la millora de la competitivitat i productivitat de les empreses i comerços, i en general, la millora de les competències professionals i personals.

En aquesta 4a edició de les Jornades 2.0 es parlarà de temes de la màxima actualitat i es comptarà  amb amb la participació de diferents experts en temes com: privacitat i seguretat de les dades, ciutats intel·ligents (smart cities), les dades a la societat del coneixement, gamificació, etc.

La  xerrada que ha donat el tret de sortida al cicle és "Privadesa i seguretat en temps de megadades (big data)", a càrrec de Josep Domingo Ferrer, catedràtic distingit de Ciència de la Computació i investigador ICREA Acadèmia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on dirigeix la càtedra UNESCO de Privadesa de Dades. En Josep Domingo Ferrer té una àmplia experiència i formació en seguretat i la privacitat de les dades i una gran quantitat de premis i publicacions sobre el tema.

Aquesta xerrada serà dimarts 26 de gener a les 19.30h a l’Hotel Class de Valls. Es poden realitzar les inscripcions al tlf. 977612010 o de forma online