Xerrada formativa Bibot  Programació i Robòtica Punt Òmnia Sant Roc per Entitats d'inclusió
. Autor: Punt Òmnia - Punt TIC Casal Cívic Sant Roc. 2019. Tipus de lletra: bitbot.cat. Llicència: BY-SA.

El programa bitbot.cat de la Secretaria de Polítiques Digitals, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya (en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament) promou les activitats extraescolars educatives i va facilitar aquesta acció formativa.

El Punt Òmnia- TIC Casal Cívic Sant Roc va acollir aquesta experiència que va ser molt positiva. Algunes de les raons són:

- Les persones dinamitzadores, van poder beneficiar-se de l'oportunitat de rebre una formació innovadora que era necessària i demandada. necessitàven i la esperem sempre amb ànsia.

- Els monitors/es i persones usuàries de les entitats Associació SMBN (Salut Mental Barcelonès Nord), el projecte Siklavipen Savorença de la fundació privada Pere Closa van descobrir les aplicacions educatives de la programació i de la robòtica, i el seu potencial.

- Les persones usuàries amb diversitat funcional i en risc d'exclusió social i digital van formar-se de manera amena en l'ús educatiu de la programació i de la robòtica, mitjançant la creació de programes senzills com Scratch i la manipulació de robots.

- Les entitats i usuaris/es, com el dinamitzador del telecentre, van expressar els seus agraïments al formadors per la direcció del taller de part del formador David de l'empresa de formació ICOFAM. Es va decidir repetir aviat aquesta experiència.

Per tot això, és interessant amplificar aquestes xerrades i accions formatives per divulgar el potencial d'aquestes eines innovadores a un gran nombre de telecentres, ja que els Punts i els/les dinamitzadors/es, són agents de transformació digital i social.
Pascal.
Telecentre Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc Badalona
Avinguda del Maresme, 182-190 08918 Badalona
Tel. 4600969.

Fonts i Entitats col·laboradores:
Fundació Privada Pere Closa: www.fundaciopereclosa.org/siklavipen-savorenca-educacio-amb-tothom/
Associació SMBN: http://assocsmbn.org/
Bitbot: https://bitbot.cat/sobre-bitbot-cat/
Xarxa Òmnia: https://xarxaomnia.gencat.cat/noticies/experi-ncia-taller-xerrada-bibot-programaci-i-rob-tica-al-punt-mnia-cc-sant-roc
Xarxa Punt TIC: http://punttic.gencat.cat/article/experiencia-taller-xerrada-bitbot-pro…
Empresa de formació ICOFAM: www.icofam.com/

Canales per seguir nostre notícies i Activitats:
Bloc: http://santroc.xarxa-omnia.org/
Twitter: @omniasantroc
Instagram: https://www.instagram.com/omniasantroc/
Facebook: https://www.facebook.com/omniasantroc/

bitbot2Omniasantroc

bitbot3Omniasantroc

bitbot4Omniasantroc

 

Tags: @pereclosa #SMBN #clubsocialbadiu #pereclosa #bitbot #icofam #xarxaòmnia #favibc #omniasantroc #xarxapunttic #programacioscratch #robòtica #makers #pascalix

logotip_punttic-pantone-100x100