Imatge per a difondre el Full Stack Fest 2019
Imatge per a difondre el Full Stack Fest 2019. Autor: Pexels. 2019. Llicència: BY-SA.

L'Hotel Melià Sitges acollirà a principis de setembre una nova edició del Full Stack Fest, un esdeveniment on es donaran cita desenvolupadors/ores de tot el món per aprende, discutir i experimentar sobre infraestructures, intel·ligència artificial i ètica de programari.

El programa, amb un adurada de tres dies, format per tallers i conferències investigarà els els últims avenços, novetats i tendències canviants en tecnologia, així com a perspectives i veus inspiradores dels principals tecnòlegs de la indústria i la acadèmica.

Els tallers tindràn lloc durant el dijous 3 de setembre de 9.30 a 17.30 h. amb el següent programa:

En aquest taller, aprendreu a fer-vos autosuficients per a tot el procés d’execució des del concepte fins al disseny fins a la implementació.

Aquest taller és ideal per a aquells/es que vulguin executar millor la creació d’experiències complexes i boniques de frontend.

Aquest curs està dissenyat per familiaritzar-se amb els conceptes bàsics d’AWS Lambda i del framework Serverless ràpidament i, a continuació, aprofundir en els reptes operatius amb l’execució d’una arquitectura sense servidor en la producció i els patrons i pràctiques emergents per abordar-los.

Les conferències i xerrades es realitzaran del 4 al 6 de setembre.

Per a més informació sobre entrades i acreditacions, és necessari consultar aquest enllaç.