Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una aula oberta TIC a la Seu d'Urgell

Publicat el 09/12/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Alumnat de l'Aula Oberta TIC del Punt Òmnia La Seu
Alumnat de l'Aula Oberta TIC del Punt Òmnia La Seu, per AULA OBERTA-IES LA VALIRA. 2020. Llicència: BY-SA

El Punt Òmnia La Seu col·labora aquest curs 2020-2021 amb l’IES La Valira, concretament amb el grup d’Aula Oberta i el jovent de 3r i 4t d’ESO per donar a conèixer la importància de les TIC i del seu ús responsable.

Moltes vegades tenim grups de participants que per la seva edat són nadius digitals, però veiem com la part més bàsica d’aquestes eines TIC, molts d’ells no les saben fer anar com tampoc fer un ús correcte i amb responsabilitat. La idea d'aquesta aula oberta TIC és fer un treball trimestral, on cada participant pogués aprendre al seu ritme les eines bàsiques d’alfabetització digital.

Durant el darrer trimestre del 2020, l'alumnat aprendrà a fer servir els fulls de càlcul i aprendre les operacions més bàsiques, però també amb fórmules i operacions en l’àmbit administratiu que els hi pugui ajudar a gestionar un full de càlcul de forma correcta. Aquest aprenentatge té una part teòrica i exercicis pràctics i faran servir eines com el Kahoot o Educaplay. Aquestes dues eines han estat clau per un aprenentatge no “formal”, que ens ajuden a fer un reforç escolar i d’aprenentatge mentre es juga.