Icona de Twitter amb una rosa al bec
Icona de Twitter amb una rosa al bec.

L'actual programació de tallers del Punt TIC d'elCanal, que s'estén fins al Nadal, té molt present l'agenda d'actes i dóna una especial importància a les jornades especials. L'objectiu central d'aquestes sessions gratuïtes de dues hores segueix sent la formació en Noves Tecnologies, però s'intenta que el context sigui també original i estimulant. Prenent com a fil conductor el dia de la Dona, Sant Jordi o la Setmana de l'Energia Sostenible de Manlleu, entre d'altres, intenten enfocar les Noves Tecnologies des de nous punts de vista. 

Pel que fa a la diada de Sant Jordi, han creat un concurs de microrelats. Les bases són clares i bàsiques: escriure un text amb els 140 caràcters que ens permet Twitter. El relat ha d'incloure la paraula Manlleu i ha de portar el hashtag #sj per tal de filtrar els twitts a concurs. El període d'acceptació és fins el dia 26 d'abril. Es farà una selecció dels millors, que es retwittejaran des del compte @elcanalpuntic i es premiarà al guanyador/a amb un (modest) obsequi relacionat amb la diada. 

L'objectiu sempre és la formació i la difusió de les Noves Tecnologies entre la població. Per això el dia 18 es farà un taller de Twitter per posar al dia a tots els usuaris i usuàries sobre el seu ús. Aquest taller, com tots els que es fan al Punt TIC, té una durada de dues hores, és gratuït i té places limitades. Es recomana a aquells que vulguin participar o que vulguin més informació que s'adrecin a les vies de contacte:

Adreça

Qui vulgui conèixer tota l'oferta de tallers fins a finals d'any, pot accedir a la pestanya TALLERS del bloc d'elCanal: elcanalbloc.blogspot.com/tallers.