Som 425 punts a la Xarxa Punt TIC! Enguany hem apostat per continuar treballant per no deixar ningú enrere. Et mostrem un petit resum de l'any!

La Xarxa Punt TIC és una comunitat integrada per centres molt diversos amb la vocació de dotar de recursos digitals, suport, formació, línies de treball, espais de relació i treball en xarxa a totes les persones professionals que formen part i, així mateix, acostar a la ciutadania les tecnologies i la innovació.

Som 425 punts actius i enguany hem incorporat nous Punt TIC a Sant Pere Pescador, l'Hospitalet de Llobregat, la Garriga i Vinaixa. Aquest 2022 ha vingut marcat per la tornada de les activitats presencials, com la Jornada de Dinamització de la Internet Social. Hem continuat fent Xarxa Punt TIC oferint sessions telemàtiques per la inclusió de les dones i noies en les TIC, dotar de recursos web i eines digitals, conèixer noves iniciatives arreu del territori català i aprendre a defensar-nos dels ciberatacs.

També hem realitzat 8 accions formatives al nostre Campuslab per ampliar les capacitats digitals de les persones dinamitzadores i entitats gestores, detectar les violències masclistes digitals i establir sinergies amb el Col·laboratori Catalunya, la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil o Internet Segura.

Al 2023 seguirem treballant al teu costat en pro de la innovació social digital i el futur de la Xarxa Punt TIC. Et convidem a veure el vídeo sencer!