Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un 'Nadal Tecnològic' a Sabadell

Publicat el 23/12/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge per il·lustrar la notícia sobre el 'Nadal Tecnològic' de Sabadell
Imatge per il·lustrar la notícia sobre el 'Nadal Tecnològic' de Sabadell, per Pexels. 2019

Del 2 al 3 de gener Sabadell acull la 3a. edició del 'Nadal Tecnològic', una mostra interactiva d’eines tecnològiques innovadores per conèixer la vessant innovadora de les entitats de l'entorn comarcal i metropolità.

Amb aquesta activitat, l'Ajuntament de Sabadell vol difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques, gènere o d’edat.

El dijous 2 i el divendres 3 de gener de 2020 de 10 a 19 hores, la trobada es realitzarà als Jardins i l'edifici de l'Espai Cultura Fundació Antiga Caixa Sabadell (carrer d'En Font 25) amb diferents activitats gratuïtes, innovadores i pedagògiques com taller de drons, realitat virtual, disseny i impressió 3D, electrònica, robòtica, nanotecnologia, etc.

Entitats i persones expositores poden participar-hi els 2 dies o bé únicament 1 d’ells segons la disponibilitat. Si esteu interessats/es, podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu al correu electrònic innovacio@ajsabadell.cat o per telèfon 937453192.

Totes les activitats programades les podeu trobar en aquest enllaç.