Les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció universitària en línia el pròxim dimarts 19 de setembre i el pròxim dimecres 20 de setembre. Llegeix més!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2016. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El pròxim mes de setembre, UManresa (UVic-UCC) comptarà amb un nou grau universitari. Pensat per a l’alumnat de batxillerat o de cicles formatius, tant de perfil tecnològic com social, i per a persones treballadores interessades en l’ús de les noves tecnologies com a eina de transformació d’empreses i d'organitzacions, el grau en Gestió de la Societat Digital proposa continguts disruptius. L’objectiu central és formar persones que puguin acompanyar empreses i organitzacions públiques i privades en els seus processos de transformació digital amb una mirada ètica, de drets humans i en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. «Volem formar futurs professionals que donin resposta a necessitats actuals que no estan cobertes, però sempre amb una mirada humanista, que travessa tots i cadascun dels continguts», afirma Sílvia Mas, vicerectora d’UManresa.

El grau en Gestió de la Societat Digital és una titulació oficial amb una durada de quatre anys i amb un total de 240 crèdits que s’imparteix en modalitat semipresencial. Aquests estudis compten amb un programa opcional que, amb el nom de Prèmium i sense cap cost afegit, facilita l’aprenentatge de dos idiomes i l’accés a estades remunerades a empreses i organitzacions a través de convenis. «Estem convençudes que aquest grau tindrà un alt índex d’ocupabilitat, ja que el pla d’estudis ha estat treballat colze a colze amb moltes empreses, privades i públiques, de sectors molt diversos, que ens han expressat les seves necessitats d’aquest perfil professional com a element clau per a l’aprofitament sostenible de la tecnologia a les seves organitzacions», especifica Mas.

Pel que fa als continguts, la proposta formativa presenta tres grans eixos: la tecnologia i les seves aplicacions, l’anàlisi de dades i la gestió empresarial, de projectes i de persones. «Volem treballar interdisciplinàriament per a transformar i per a portar a terme un projecte de transformació digital i social. A UManresa, apostem per una metodologia innovadora, que acosta teoria i pràctica, a més de l'expertesa en l’ús de la tècnica de la simulació per a processos d’aprenentatge professional. De la mà d’actors, d’actrius i d'espais detalladament ambientats, situem l’alumnat davant de situacions simulades que plantegen reptes reals, on aprofundim en competències transversals com, per exemple, el lideratge, la comunicació o l’empoderament personal», puntualitza Mas.

El curs 2023-2024 serà la primera edició del grau en Gestió de la Societat Digital. Actualment, encara resten algunes places disponibles per a la nova formació universitària de la UManresa (UVic-UCC). En aquest sentit, les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció universitària en línia el pròxim dimarts 19 de setembre i el pròxim dimecres 20 de setembre a través d'aquest enllaç.