Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tret de sortida a la 7a. edició dels Premis DonaTIC

Publicat el 17/03/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Guanyadores dels Premis DonaTIC 2020
Guanyadores dels Premis DonaTIC 2020, per DepartamentDepartament de Polítiques Digitals i Administració Pública. 2020. Llicència: Tots els drets reservats

El 25 de març a les 18 hores el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dona el tret de sortida dels Premis DonaTIC 2021 amb un acte virtual que es podrà seguir en directe a través de YouTube.

Els Premis DonaTIC s'organitzen cada any pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. Tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Un programa sobre les dones, la tecnologia i les tendència a Estats Units i a Catalunya

La benvinguda a l'acte serà a càrrec de la Sra. Anna Mercadé, presidenta del jurat dels premis DonaTIC i directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. A continuació, la Sra. Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, realitzarà una breu explicació sobre la setena edició dels premis.

A partir de les 18.15 i fins les 19 hores, tindrà lloc una conversa sobre les dones, la tecnologia i les diferents tendències als Estats Units i a Catalunya. Comptarà amb la Sra. Anna Navarro, vice-presidenta de Content Strategy, Globalization and Product Portfolio Engineering Solutions a NetApp i la Sra. Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

Podreu seguir-lo en directe a través d'aquest enllaç al canal de YouTube del Departament de Polítiques Digitals.

Et pot interessat també