Cada any, noies d'arreu del món es troben per resoldre els problemes de la seva comunitat amb la Technovation Girls. Si ets una persona educadora o emprenedora i vols ajudar a noies a aprendre sobre diferents reptes, registra't com a mentor/a i dona suport.

Des del 2010, més de 39.000 noies de més de 100 països han creat aplicacions mòbils amb la Technovation Girls. Amb l'ajuda de persones mentores voluntàries aquestes noies han pogut resoldre problemes de les seves comunitats locals i globals arreu del món. Un 58% d'antigues alumnes es matriculen en més cursos d'informàtica després de participar-hi al programa, ajudant les estudiants a tenir un major interès per la tecnologia i el lideratge.

No és necessari comptar amb coneixements previs de disseny d'apps. En aquest programa, no sols és present la tecnologia, es contemplen altres aspectes com el desenvolupament d'un pla de màrqueting i comunicació, l'enregistrament d'un vídeo, i sobretot les ganes de voler resoldre un problema social. El projecte es durà a terme de gener a abril de 2023. A Catalunya, l'Associació Espiral és l'encarregada de dur a terme la producció de l'esdeveniment. Pots trobar aquí més informació.

Dona el teu suport al programa com a persona mentora

Si ets una persona educadora, dinamitzadora TIC o emprenedora que es dedica al món tecnològic, pots formar part de la Technovation Challenge com a mentor/a. Només cal que omplis aquest formulari. Treballaràs al costat d'un equip de nenes i joves per ajudar-les a desenvolupar una app enfocada a resoldre problemes en diferents àrees socials, com la salut, l'educació, la pau, la pobresa, la igualtat, el medi ambient , etc. Canvi climàtic, violència domèstica, igualtat de les dones o pobresa: són només alguns dels problemes que 1.700 equips de la Technovation Girls van abordar el 2022.