Sota el lema "Tecnologia per a la ciutadania" torna una nova edició de la Mobile Week Barcelona del 15 al 21 de març amb l'objectiu de visibilitzar la irrupció de la tecnologia en la societat amb activitats per a tota la ciutadania adaptades al format en línia.

Mobile Week Barcelona 2021
Mobile Week Barcelona 2021. Autor: Mobile Week Barcelona. 2021.

L'11 de març es va a donar a conèixer tota la programació amb una taula rodona en streaming en el hub d'innovació urbana Ca l’Alier, on ciudadania de tres generacions diferents debatran, juntament amb representants de MWCapital i del Ajuntament de Barcelona.

La programació compta amb una gran varietat de tallers, conferències i debats en format virtual sobre la privacitat i la seguretat en Internet, les habilitats professionals digitals i el paper de la tecnologia per a afrontar el Covid-19.

Family Day en línia

El dissabte 20 i diumenge 21 de març se celebrarà el Family Day, una jornada especial de dos dies per a tota la família i pensada per als infants perquè aprenguin de manera dinàmica una mica més sobre el món digital que ens envolta. Comptarà amb la participació del jove youtuber Miquel Montoro i inclourà experiències plàstiques i visuals i tallers de robòtica.

Descobiu més detalls sobre la Mobile Week Barcelona 2021 en el seu web o en els seus comptes d'Instagram i Twitter