Sota el lema "Un nou espai, una nova economia" arriba una  nova edició del NewSpace Economy Congress 2022 del 19 al 20 d'octubre organitzat per la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona.

NewSpace Economy Congress 2021
NewSpace Economy Congress 2021. 2021. Tipus de lletra: NewSpace Economy Congress.

Dues jornades que convertiran Barcelona en el centre de la nova economia espacial dedicada a aprendre i entendre oportunitats de negoci com ara: la sostenibilitat, els nous sistemes de fabricació, els nous models de negoci, la mobilitat sostenible i les oportunitats d'inversió. Aquesta tercera edició del NewSpace Economy Congress 2022 se celebrarà del 19 al 20 d'octubre a Casa Llotja de Mar i comptarà amb presència internacional i intersectorial.

La jornada s'adreça a la comunitat catalana de NewSpace, empreses del sector espacial a Espanya i Europa, entitats que inverteixen en projectes espacials, administracions públiques, investigadors i estudiants relacionats amb el sector espacial, així com entitats relacionades amb altres tecnologies digitals.

El congrés compta amb la col·laboració del Digital Catalonia Alliance, ICGC, IEEC, ISU, i2cat Fundació KimBCN i WIA Barcelona. El programa de l'acte es pot consultar aquí i la inscripció es pot realitzar a través d'aquest enllaç. L'aforament és limitat i la prioritat d'assistència serà per ordre d'inscripció.