El 5 d'octubre, el Cibernàrium de Barcelona Activa acull el 3r Congrés de Competències digitals, sota el lema “Ciutadania ètica i compromesa en l'àmbit digital”. Apunta-t'hi!

Banner 3er Congrés de competències digitals
. Autor: ACTIC. 2022.

Enguany, el 3r Congrés de competències digitals reunirà personalitats de referència en l'àmbit digital per reflexionar i debatre al voltant de les noves tecnologies i com han irromput en sectors com el de la salut o l'educació. A més, planteja un seguit de qüestions sobre com interaccionen amb la bretxa digital, les desigualtats, el benestar i la seguretat digital per aconseguir una ciutadania empoderada digitalment.

El programa inclou conferències i taules rodones presencials, així com diferents tallers pràctics i virtuals. L'esdeveniment tindrà format híbrid i comptarà amb diferents tallers en línia els dies 3, 4, 6 i 7 d'octubre. Consulta el programa i fes aquí la teva inscripció.

El Congrés de competències digitals és una iniciativa conjunta del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa, Blanquerna - Universitat Ramon Llull i la Universitat Oberta de Catalunya. Aquesta edició està organitzada per la Fundació i2CAT.