Technovation 2018
Technovation 2018. Autor: Technovation (Facebook). 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

Technovation ofereix a les noies d'entre 10 i 18 anys d'arreu del món l'oportunitat de convertir-se en emprenedores i líders de tecnologia. S'anima a les participants a identificar un problema en la seva comunitat i crear una solució d'aplicació mòbil per fer-hi front. També aprenen a comunicar aquestes idees i traduir-les en un pla de negoci. Ho fan en grups de màxim 5 noies i amb el suport de mentores voluntàries.

En l'edició 2017, 199 noies catalanes, repartides en 40 equips, van treballar en els seus projectes durant 12 setmanes. Al llarg del procés, van tenir el suport de 47 mentores. A nivell mundial, hi van participar més de 10.000 nenes acompanyades de 4.485 mentores, de 116 països.

La inscripció per a l'edició 2018 de Technovation ja és oberta. Un cop registrades, les participants tindran accés al pla de Technovation, que les guiarà a través de la identificació d'un problema en la seva comunitat, el desenvolupament d'una aplicació mòbil i la construcció d'un pla de negocis.

També es busquen mentores!

De la mateixa manera, s'hi poden registrar persones voluntàries que vulguin ser mentores. Han de ser persones que tinguin coneixements del món de l'empresa o en l'àmbit de creació d'aplicacions mòbils i que vulguin compartir una mica del seu temps amb els grups de noies.

Les dinamitzadores Punt TIC podeu ser mentores i implicar participants del vostre punt en aquest engrescador viatge d'emprenedoria tecnològica. Com ho veieu? Us hi animeu? En l'edició 2017 Carme Badia, dinamitzadora del Punt TIC de Tremp, ha estat una excel·lent mentora!