Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tallers de currículums creatius, a l'IMO de Lleida

Publicat el 27/06/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Part del cartell dels tallers de CV creatius, a l'IMO Lleida
Part del cartell dels tallers de CV creatius, a l'IMO Lleida

Durant la primera setmana de juliol el Punt TIC de l'Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de Lleida centrarà la seva activitat a mostrar als seus participants eines per crear uns currículums diferents i creatius.

"Si ja saps crear un CV i com estructurar-lo però vols millorar la presentació i el disseny pots triar entre gran quantitat de programes informàtics que s’ofereixen de manera gratuïta a la xarxa". Així expliquen la iniciativa des de l'IMO de Lleida.

Algunes eines ofereixen un resultat que s‘assembla al CV bàsic que podem redactar amb un processador de textos, però n’hi ha amb resultats més espectaculars capaços de crear infografies o, fins i tot, gràfics en moviment. A més, les eines en línia permeten accedir, revisar, actualitzar i enviar el CV des de qualsevol dispositiu de forma immediata i poden compartir-se a les xarxes socials.

El Punt TIC de l’IMO proposa als seus participants conèixer alguna d’aquestes eines i la potencialitat de la xarxa per poder triar la que millor s’adapti a les necessitats i personalitat de cadascú. Ho fa amb quatre tallers, que se centraran en diferents eines. Tots els tallers tindran lloc de 10.30 a 12.00 hores, durant la primera setmana de juliol.

Tallers CV creatius a l'IMO Lleida

Les inscripcions es poden realitzar acudint a l'IMO (Plaça Rosa Sensat N.1, 25005, Lleida), trucant per telèfon al 973 242 000 o enviant un correu electrònic a imo[arrova]paeria.cat.