Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller formatiu: Vols conèixer una plataforma de gestió integral de negoci?

Publicat el 23/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Captura de pantalla de la plataforma Billage
Aspecte de la plataforma Billage, per Billage. 2016. Font: Billage. Llicència: Tots els drets reservats

Saps que hi ha serveis que integren sistemes de gestió dels contactes amb els clients, pressupostos, vendes, projectes, facturació i anàlisi de resultats? En Jordi Arnau, de l'empresa Billage, ens ho explica en webinar el proper 3 de juny, a les 10.00h.

Billage és una plataforma on-line que permet la gestió unificada dels processos d'un negoci. La gestió dels contactes amb els clients, els pressupostos, les ventes, els projectes, la facturació i molt especialment l'anàlisi dels resultats, es poden realitzar a través d'aquesta plataforma, amb un format fàcil i intuïtiu que, a més a més, s'integra amb eines de Google, MailChimp i Dropbox.

Billage, en col·laboració amb la Xarxa Punt TIC, ofereix un taller formatiu el proper divendres 3 de juny, dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades en entendre millor els conceptes vincultats amb la gestió integrada del processos d'un negoci i conèixer millor aquesta plataforma, així com els serveis que ofereix, per tal de fer formació relacionada amb aquests tipus d'eines i recursos i promoure el seu ús.

Aquest taller és el primer d'un cicle dedicat a les eines TIC que ajuden al desenvolupament econòmic d'empreses i projectes emprenedors, i es realitzarà a través d'una aula virtual. D'aquesta manera, i gràcies a la col·laboració de l'empresa Telàpolis, els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC podran participar activament en el taller sense necessitat de desplaçar-se.

Podeu realitzar les vostres inscripcions a continuació: