Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller de consum responsable, al "Urban Social Lab" de Sant Feliu

Publicat el 11/05/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Taller de consum ètic i responsable
Taller de consum ètic i responsable, per Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. 2017. Llicència: Tots els drets reservats

Sant Feliu de Llobregat forma part de la xarxa catalana d'Urban Lab, una iniciativa que posa la ciutat com a territori de proves de diferents iniciatives. Però l'smart city també té la seva part social i un "social urban lab" permet experimentar amb iniciatives socials. Així, els dies 15 i 17 de maig els/les participants del Punt TIC Torre del Roser podran conèixer el comerç just i les opcions que tenen a la ciutat per a un consum responsable.

El taller de consum ètic i responsable anirà a càrrec de Ivana Oven, que ha posat en marxa el seu projecte emprenedor FLOR-Ethical Tour a través del programa Yuzz. El taller s'estructura en dues sessions en què els/les participants repensaran el consum que fan en el seu dia a dia i coneixeran alternatives ètiques i de proximitat.

La primera sessió tindrà lloc dilluns 15 de maig i proposa analitzar el consum que fan els/les participants. Per a  això, els demana que portin el tiquet de la seva darrera compra per analitzar-lo. Coneixeran exemples de productes concrets i plataformes i apps digitals especialitzades en aquest tema. El segon dia, 17 de maig, faran un circuit de compres per Sant Feliu, aconseguint productes que després s'utilitzaran pel grup per preparar els seus propis productes, com per exemple sabó per la roba, cosmètics naturals o altres productes de neteja. 

Les persones interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb el Punt TIC Torre del Roser escrivint al correu telecentre[arrova]santfeliu.cat.