El 15 de novembre es va celebrar a Barcelona l'Stem Women Congress, per impulsar un pla d'acció conjunt entre totes les institucions i organitzacions que donen suport a l'àmbit Stem per aconseguir un món amb igualtat d'oportunitats entre homes i dones. Us deixem un vídeo-resum en 2 minuts de la jornada!

L'Espai Bital va acollir la jornada on es van donar cita més de 200 dones per a promocionar el talent femení i les carreres Stem, posar-lo en valor i en connexió amb els operadors tecnològics i l'àmbit acadèmic per al desenvolupament de projectes d'innovació amb impacte social per reduir la bretxa digital de gènere.

Durant la jornada, van participar dones expertes de l'àmbit TIC i van realitzar un balanç de la situació del sector i avaluar l'evolució anual amb l'objectiu d'escalar aquesta iniciativa a nivell europeu i global. També, es van produir diferents xerrades i conferències sobre temàtiques d'actualitat, tendències i emprenedoria

A més, dues de les novetats del congrés van ser la presentació pública de dues eines: un directori d'iniciatives STEM i un buscador de dones perquè empreses i institucions puguin trobar referents femenins en aquests àmbits.